Comunicate de presă

Soluţia de raportare pentru call center QueueMetrics, inclusă în gama VoIP a Tenora

22 May 2013

Tenora, divizia VoIP a Modulo Consulting, susţine eforturile companiilor de a mări gradul de satisfacţie a clienţilor prin distribuirea QueueMetrics, o soluţie profesională de monitorizare şi raportare pentru call center.

Bucureşti, 22 Mai 2013. O analiză detaliată şi structurată a activităţii, a alocării resurselor şi a modului de a interacţiona cu apelanţii este extrem de importantă pentru mărirea eficienţei departamentelor care se ocupă de relaţiile cu clienţii – contact center, call center, suport tehnic. De aceea, Tenora, divizia VoIP a Modulo Consulting (http://www.modulo.ro), a adăugat soluţia de monitorizare şi raportare QueueMetrics la gama de produse distribuite. Recomandată companiilor cu un call center de minim 8-10 agenţi, soluţia completă şi scalabilă QueueMetrics duce la eficientizarea alocării resurselor, soluţionarea mai rapidă a problemelor clienţilor şi creşterea nivelului de satisfacţie a acestora.

Proiectat pentru contact center-uri de dimensiuni medii şi mari bazate pe soluţii Asterisk, QueueMetrics permite vizualizarea în timp real a activităţii agenţilor, precum şi generarea de statistici care duc apoi la o înţelegere mai bună a modului de comunicare cu clienţii, permiţând alocarea dinamică a resurselor, creşterea productivităţii fiecărui agent în parte şi mărirea gradului de satisfacţie a celor ce apelează departamentul call center. Pentru a facilita modul de utilizare, QueueMetrics oferă acces la rapoartele generate printr-o interfaţă web, activitatea putând fi monitorizată de oriunde.

O viziune corectă a comportamentului clienţilor şi a modului de a interacţiona cu aceştia, precum şi înţelegerea modului în care îşi pot eficientiza activitatea call centerului sunt extrem de importante pentru orice companie. De aceea, prin adăugarea QueueMetrics la gama de soluţii Tenora, estimăm în primul rând o creştere de aproximativ 10% a vânzărilor către clienţii existenţi, această nouă suită de raportare susţinând efortul nostru de a-i fideliza. De asemenea, ne aşteptăm la o creştere de aproximativ 15% a vânzărilor totale la nivelul diviziei VoIP” a declarat Bogdan Moldovan, Managing Partner la Modulo Consulting.

Pentru a asigura securitatea datelor stocate în rapoartele şi statisticile QueueMetrics, soluţia suportă autentificare cu drepturi diferite. Astfel, în funcţie de necesităţile fiecărui utilizator, administratorul poate restricţiona accesul la anumite detalii confidenţiale. QueueMetrics poate fi uşor integrat cu majoritatea variantelor VoIP open source (Trixbox, Elastix, FreePBX) tip Asterisk.

Prin adăugarea QueueMetrics la gama existentă, Tenora, divizia VoIP a Modulo Consulting, îşi urmăreşte în continuare obiectivele de a proiecta şi implementa soluţii de comunicare ce susţin economia de timp şi resurse, precum şi eficientizarea activităţii şi comunicării cu clienţii, oferindu-le astfel companiilor suportul necesar pentru a-şi creşte afacerile şi a-şi mări gradul de profitabilitate.

Despre Modulo Consulting

Cu peste 10 ani de experienţă în domenii ale segmentului IT&C precum consultanţa, management de proiect, soluţii avansate pentru companii, Modulo Consulting oferă companiilor servicii profesionale, personalizate și complete. Prin divizia Tenora, Modulo Consulting se ocupă de livrarea de echipamente şi telefoane VoIP, de consultanţă şi integrare de soluţii VoIP complete. Pentru mai multe detalii, vizitaţi http://www.modulo.ro