Soluții PBX

Coșul tău este gol

Comandă

Soluții VoIP

Echipamente VoIP

Producători

Resurse

Tenora este divizia MODULO Consulting care se ocupă de livrarea de echipamente şi telefoane VoIP, de consultanţă şi integrare de soluţii VoIP complete. Tenora şi-a construit deja o experienţă solidă pe piaţa VoIP, cu numeroase implementări de succes la companii din domenii diferite şi cu dimensiuni variind de la câţiva angajaţi la organizaţii complexe cu birouri de câteva sute de oameni.

De ce soluţiile VoIP PBX oferite de Tenora?

Centralele telefonice ce oferă comunicaţii de tip voce şi video folosind protocol IP sunt din ce în ce mai căutate de companiile de toate dimensiunile pentru beneficiile pe care le oferă faţă de centralele telefonice tradiţionale (analogice sau digitale).

Soluţiile VoIP Tenora conţin toate funcţionalităţile pe care o companie le caută pentru a putea oferi clienţilor săi produse şi servicii mai ieftine. Tenora vă pune la dispoziţie un set extins de opţiuni şi de producători de echipamente, din care puteţi alege în funcţie de:

Echipa Tenora va fi alături de dumneavoastră în fiecare etapă a livrării soluţiei, de la alegerea soluţiei optime sau asistenţă la integrarea soluţiei în infrastructura existentă, până la etapele finale ce implică training pentru personalul administrativ IT şi/sau operatori sau servicii de garanţie şi post-garanţie. Găsiţi aici mai multe detalii despre beneficiile soluţiilor VoIP PBX.

Centrală. Interconectare. Telefoane. Servicii complete de integrare

În alegerea centralei telefonice, considerat elementul cheie al soluţiei, puteţi opta între:

Din punct de vedere al conectivităţii, Tenora poate acomoda aproape orice combinaţie a următoarelor variante:

Pentru alegerea telefoanelor de birou, clientul are la dispoziţie o gamă variata de opţiuni, de la telefoane IP entry-level (cu sau fără PoE) până la videotelefoane şi echipamente de conferinţa HD. La cerere, majoritatea modelelor de telefoane pot fi echipate cu adaptoare speciale, astfel încât să le permită conectarea oricărui tip de căşti stereo de calculator.

Pentru orice întrebări sau asistență în vederea adoptării unei asfel de soluţii, nu ezitaţi să ne contactaţi