Articole & Tutoriale VoIP

Transmiterea SMS-urilor prin e-mail folosind Topex MobiLink IP

18 Feb 2010

In articolul dedicat transmiterii mesajelor de tip SMS prin intermediul unui adaptor SIP GSM scriptul email2sms era configurat pentru echipamentele Portech.

Avand in vedere ca incepand cu luna Octombrie 2009 MODULO Consulting a inceput distribuirea echipamentelor Topex MobiLink IP, scriptul email2sms a fost modificat pentru a suporta si aceste echipamente.

Descriere si instalare solutie

Instalarea si configurarea scriptului este prezentata in articolul Transmiterea SMS-urilor prin e-mail (email2sms), disponibil in sectiunea Articole de pe site-ul nostru.

Fata de cele mentionate in sectiunea de configurare a fost introdus un nou parametru (GW_TYPE) prin care se specifica ce adaptor se foloseste (PORTECH sau TOPEX)

Cum trimitem mesajul?

Trimiterea mesajelor se va face in acelasi mod descris in articolul Transmiterea SMS-urilor prin e-mail (email2sms), folosind un client de e-mail (Outlook, Opera, Evolution, Mail.app, etc).

Asteptam comentariile si sugestiile dumneavoastra pe adresa info@modulo.ro cat si pe forumul VOIP - totul despre voice over ip, cu subiectul "Transmiterea SMS-urilor prin e-mail folosind Topex MobiLink IP".