Consultanţă şi integrare IT

Coșul tău este gol

Integratori cu peste 15 ani de experiență

Modulo Consulting vede tehnologia ca pe o componentă esențială a avantajului competitiv. Acesta este și motivul pentru care clienții noștri se bazează pe expertiza Modulo Consulting în planificarea și implementarea infrastructurilor pe cablu și wireless, telefonie IP și soluții integrate de comunicare, management de proiect și servicii de dezvoltare a unor rețele sigure.

Specialiștii Modulo Consulting au o vastă experiență în crearea de sisteme mari, bazate pe tehnologii inovatoare, integrate în organizații complexe.

Design. Dezvoltare. Integrare. Soluții bazate pe tehnologie

Modulo Consulting oferă un set complet și personalizat de servicii de consultanță și integrare IT ce ajută companiile să își dezvolte afacerile. Soluțiile de date și voce integrate de echipa noastră susțin clienții în efortul lor de a-și maximiza procesele, serviciile și produsele oferite. Recomandăm întotdeauna implementarea unor soluții bazate pe tehnologiile moderne ce aduc beneficii pe termen lung, economie de timp și resurse ce pot fi canalizate către alte direcții esențiale în creșterea afacerilor.

Metoda noastră de lucru

Studiem cu atenție organizațiile clienților noștri, analizăm situația prezentă și pe baza acestor date facem recomandări care să vină în întâmpinarea cerințelor și nevoilor existente.

Metodologiile aplicate de echipa noastra se bazează pe experiența reală a Modulo Consulting și se adresează următoarelor zone-cheie:

Tipuri de activități

Zone de expertiză

Competențe tehnologice