Despre noi

Coșul tău este gol

Modulo Consulting oferă companiilor servicii profesionale IT, personalizate și complete. Principalul scop pe care îl urmărim în fiecare proiect este folosirea optimă a experienței noastre și adaptarea serviciilor pentru a dezvolta soluții ce se potrivesc perfect nevoilor clienților, ajutându-i sa-și îmbunătățească infrastructura și procesele de business, plusul de eficiență obținut permițându-le să-și direcționeze resursele financiare și timpul catre creșterea afacerii.

Specialiștii nostri oferă consultanță pentru sisteme de date și voce în privința integrării diferitelor aplicații critice pentru o companie. Fondată în 2002, Modulo Consulting este specializată în planificarea și implementarea infrastructurilor pe cablu și wireless, telefonie IP și soluții integrate de comunicare, management de proiect și servicii de dezvoltare a unor rețele sigure.

Modulo Consulting oferă servicii în următoarele domenii IT:

De ce Modulo?

Misiune

Să dezvoltam idei inovatoare folosind tehnologii noi și promovând inovația generată de specialiștii Modulo Consulting pentru a oferi servicii de calitate superioară și cu valoare adaugată clienților noștri.

Viziune

Ne dorim să devenim compania despre care clienții spun că oferă soluții aproape de imposibil prin intermediul muncii unei echipe de elită.

Echipa Modulo Consulting

Specialiștii Modulo Consulting oferă consultanță pentru sisteme de date și voce în privința integrării diferitelor aplicații critice pentru o companie. Echipa noastră de specialiști se perfecționează permanent. Menținerea la curent cu tot ceea ce este nou, sprijinirea inovației și înglobarea celor mai noi tehnologii în soluțiile integrate oferite celor cu care lucrăm sunt elementele care ne disting de celelalte companii.

Din echipa noastră fac parte doar cei mai buni specialiști din toate domeniile IT. Ne bazăm pe relații de termen lung cu membri echipei, investind în training individual, mentorat și coaching permanent, ajutându-i astfel să își atingă potențialul maxim. Ghidăm fiecare consultant și îi oferim suportul necesar deoarece o echipa mai buna înseamnă întotdeauna eficiența sporită oferită clienților noștri.