Proiecte software

Coșul tău este gol

Expertiză

În cei peste 10 ani de experienţa în domeniu, Modulo Consulting a gestionat şi a condus proiecte de dezvoltare software şi de integrare în medii complexe. Orice proiect, dincolo de dezvoltarea propriu-zisă, implică testarea temeinică a fiecărei aplicaţii pe baza unor metodologii proprii, aplicate în situaţii diverse, ce au devenit tipare pentru proiectele noastre.  La livrarea aplicaţiei software, echipa noastră consiliază şi antrenează personalul clientului, astfel încât soluţia oferită să fie utilizată în parametrii optimi, atingând potenţialul maxim de eficienţă şi performanţă. De asemenea, oferim suport permanent pentru proiectele software dezvoltate.

Platforme

Modulo Consulting a dezvoltat aplicaţii pentru o serie de platforme:

Integrări

Unele dintre modulele software dezvoltate de noi au fost create în mod specific pentru operatori telecom români și străini, pentru integrarea cu:

Proiecte independente

Pe lângă aceste proiecte specializate pentru infrastructuri complexe şi aşteptări telecom-grade, ne-am implicat şi în cateva iniţiative independente de software pentru companii mici şi mijlocii (IMM) şi end-useri. Iată câteva dintre acestea:

Trasee Montane

Proiectul are ca scop facilitarea vizualizării traseelor montane inscrise in harta OpenStreetMap.

Desi OpenStreetMap permite definirea unui traseu montan prin gruparea de segmente (way-uri) in cadrul unei relații, aceste relații nu sunt afișate pe hărțile OpenStreetMap.

Mai multe pe gis.modulo.ro
Loudhush

LoudHush

LoudHush este o aplicatie softphone pentru Mac OS X care functioneaza ca un client IAX pentru Asterisk PBX. Cu LoudHush se pot initia, primi, pune in asteptare si transfera apeluri telefonice folosind calculatorul. LoudHush este creat in Cocoa/Objective-C si se integreaza foarte bine cu mediul OS X.

Mai multe pe loudhush.ro
FrameAway

FrameAway

FrameAway este un ghid de compozitie fotografica ce va poate ajuta sa "inramati" fotografiile, in diferite forme si dimensiuni.

FrameAway este o aplicatie pentru Mac OS X 10.4 (Tiger) si Mac OS X 10.5 (Leopard).

Mai multe pe dv8.ro
Synonym

Synonym

Synonym este un produs ce le permite companiilor sa isi arhiveze cu usurinta emailurile trimise si primite. Poate copia mesajele, le poate sterge, respinge sau adauga text si/sau o semnatura html bazata pe fisier de configurare in format XML ce contine instructiuni de procesare bazate pe expresii regulate.

Mai multe pe dv8.ro