Coșul tău este gol

Folosirea, incluzând vizitarea și comandarea produselor de pe site-ul www.modulo.ro, implică acceptarea termenilor și următoarelor condiții:

Societatea comercială Modulo Consulting SRL, proprietarul site-ului www.modulo.ro furnizează produse și servicii ce sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului www.modulo.ro, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și condiții.

SC Modulo Consulting SRL își asumă dreptul de a efectua modificări ale prevederilor de față, precum și dreptul de a modifica structura și conținutul site-ului www.modulo.ro, fără a fi necesară notificarea prealabilă a utilizatorilor în acest sens.
Societatea SC Modulo Consulting SRL și partenerii săi nu vor putea fi făcuți responsabili pentru eventualele erori de funcționare ale site-ului apărute din motive de natură tehnică (defecțiuni hardware, operații de mentenanță, etc).

Întregul conținut al acestui site www.modulo.ro cum ar fi imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea SC Modulo Consulting SRL sau a partenerilor/furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al companiei SC Modulo Consulting SRL. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

SC Modulo Consulting SRL. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea abuzivă sau în orice alt fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entitați vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. SC Modulo Consulting SRL nu vor purta responsabilitatea și nici nu vor putea fi obligate la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

SC Modulo Consulting SRL. nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.modulo.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. Prin folosirea site-ului (vizitarea sau comandarea produselor), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile romane vor guverna Conditiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și SC Modulo Consulting SRL. și partenerii săi. SC Modulo Consulting SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet. .

Confidenţialitate

În cadrul utilizării acestui site, pot fi necesare anumite informații cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavoastră, numele companiei pentru care solicitaţi informaţii sau produse, precum și datele acesteia (identificare fiscală, adresa). Aceste informații nu vor fi folosite pentru a vă transmite oferte sau informații despre serviciile noastre fără a obţine in prealabil acordul dumneavoastră.

De asemenea, informațiile de aceasta natură obţinute prin intermediul site-ului nu vor fi transmise către terţe părţi, decât în măsura în care aceste informații sunt necesare pentru funcţionarea site-ului. Anumite informații vor fi totuşi transmise către terţe părţi, însă acestea vor fi de natură statistică (ex: monitorizare trafic) şi nu vor avea caracter personal.